Acreditare - Fast Track It

Acreditare


Ce înseamnă această diplomă acreditată?

Prin completarea competențelor specifice conform programului de formare profesională, ANALIST PROGRAMATOR, poți obține certificatul de calificare, nivelul III-IV, eliberat de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, și de Ministerul Educației Naționale, fiind acceptată atât în Uniunea Europeană cât și în SUA sau Canada. Acreditarea este oferită în colaborare cu firma Arini.


Avantajele unei diplome acreditate

  • Această diplomă este recunoscută în România, în celelalte țări ale Uniunii Europeane, precum și în SUA și Canada.
  • Pe baza acestei diplome poți fi angajat ca și programator de orice firmă din statele amintite, fără a mai fi nevoie să deții vreo altă diplomă.
  • Această diplomă îți poate folosi ca și dovadă a calificării tale în domeniul IT, pentru a putea beneficia de scutirea de impozit la salar de 16% oferită de către statul român tuturor programatorilor care sunt absolvenți de studii superioare, indiferent de domeniul în care au absolvit aceste studii. (Mai multe detalii aici)

Condiții de participare în programul de acreditare

Pe lângă pasiunea și determinarea de a învăța multe lucruri noi, pentru a putea participa la acest program, este nevoie să deții o diplomă de bacalaureat sau o adeverință, care să adeverească faptul că ai finalizat 12 clase. Diploma de bacalaureat sau adeverința nu trebuie să fie specifice domeniului de informatică/ matematică – nu contează domeniul în care ai terminat cele 12 clase.

Examenul final

Pentru a ți se acorda diploma de calificare acreditată de “analist programator”, este neceasară promovarea unui examen care va avea loc la finalul cursului. Examenul va avea o parte teoretică, sub formă de întrebări grilă, și o parte practică, sub forma unui proiect pe care îl vei elabora pe parcursul cursului împreună cu alți 3-4 colegi și pe care îl veți prezenta la examen. Te asigurăm că ai să primești în cadrul cursului, toate informațile de care ai nevoie și documentația necesară pentru ca să promovezi acest examen.